bloggtankar

Rekrytering av personlig assistent


skrivet den 16 okt av Admin, klockan:10:50

Personlig assistent sökes! 

Jag är i behov av ett bra assistansbolag

Nu sitter jag lite på en annan stol än vad jag är van vid; jag behöver rekrytera en personlig assistent till min pappa. Problemet är att det är sååååå viktigt men att det finns så många assistentbolag! Hur ska man kunna välja? Ska det vara en manlig assistent eller en kvinnlig? Vi bor ju i Stockholm så det skulle ju gå bra att anlita personlig assistans från Karlstad, Eskilstuna eller Uppsala också. Och det gör ju inte utbudet mindre!

Känner ni någon som har assistans som är nöjd så kan ni väl tipsa mig. Jag är desperat! 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt