bloggtankar

Rekrytering av nya tamdjur ;)


skrivet den 23 aug av Angel, klockan:00:17

Ha ha man kan ju tycka att vi redan har ett rätt så stort antal tamdjur att välja bland, men tydligen finns det dem som tycker annorlunda.

http://www.expressen.se/husdjur/1.2103303/titta-raven-ar-pa-lyset

 

Jag kanske är lite fjantig men jag tycker sånt här är så himla charmigt, hade gärna velat vara i det personal rummet.
På tal om rekrytering förresten, div halvhysteriska politiker verkar vara igång till 200% för att värva folk till sin ”antihund” kampanj, om inte annat så tycker jag det är rent skrämmande hur man med tanke på hur dagens samhälle faktiskt ser ut kan göra en sån (i sammanhanget) struntsak till en valfråga!!!
Finns det inte liiiiite viktigare frågor kanske.

 

Sen som sagt var så tycker jag absolut att det finns alldeles för många hundägare som är alldeles för okunniga för den typ av hund de skaffar sig, men så stort problem är det inte. Jämför bara med hur många som är olämpliga gällande att köra bil men ändå har körkort.
Men visst, ett något bättre hum om hur man går till väga för att skaffa sig ledarskap och relation till sin hund skulle inte skada och kunskap om vad för typ hund man bör ha.
En Rottis kanske inte är det bästa om man mest vill ha en hund att pryda tomten med, och om man absolut ska gå efter utseende finns det andra stora klumpiga men också lugna och sävliga raser att välja bland.
Idag är det oerhört lätt at skaffa sig info om olika hundar så det finns egentligen inget försvar till varför man inte gör det, och än mindre försvar för de uppfödare som säljer till olämpliga personer. Hoppas SKK/SBK snart börjar försöka informera allmänheten om hunderiet mer på djupet.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt