bloggtankar

Puh... mitt måste till utbildning i bokföring!


skrivet den 24 nov av Blogger, klockan:08:24

Tröööötttt! Satt hela natten med min utbildning i bokföring som jag är tvungen att genomgå. Visst... det är ganska utmananade för min del eftersom jag inte tycker att det är speciellt kul, men ganska bra att sköta det själv när man har ett företag och När man har ett eget företag är det ganska viktigt att klara av sin bokföring själv och har koll på ekonomin, annars tror jag att det är ganska lätt att misslyckas. Men det är kul.

Jag har en enkild firma som kommer att bli aktiebolag vid årskiftet. Vad jag jobbar med är HÄLSA blandat med andligt. Jag kommer att anställa 5 stycken nästa år och det ska bli otroligt spännande. Vi håller på att öppna ett meditations och yoga center och där ska det finnas möjlighet för personer som känner att deras liv behöver trappas ner. Det är otroligt vad meditation gör för ditt sinne. Alla borde utöva detta.. Testa!!

Nu är det hemsidan som skall göras med.. Det är iallafall därför jag måste ha min utbildning i bokföring..

God Morgon på er:)


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt