bloggtankar

Ännu mer ”headhunting”


skrivet den 18 aug av Angel, klockan:00:08

Och då inte i några positiva termer.

http://gt.expressen.se/nyheter/1.2100411/hon-fritog-sin-dodsdomda-hund

 

Jag blir så frustrerad så jag skakar, en hund är på en HUNDKLUBB, en unge ramlar över hunden så pass att den skadar ryggen och hunden biter då till och vad händer?????

 

Jo, ytterligare en mördarhund som ska avlivas. Men det är väl för HELVETE inte hunden som gjort något fel, det är föräldrarna som låter sina ungar springa vind för våg på en HUNDKLUBB!
För guess what, trots att föräldrarna startat en grupp på facebook ”hundar ska inte bita barn” så finns det en liten detalj som de banne mig borde veta om om de nu tom var på en hundklubb.
Alla hundar kan bitas om de har tänder och är vid liv, det är ett robust rovdjur med ett rovdjurs egenskaper. Skillnaden ligger i hur mycket som behövs för att utlösa bettet och en unge som faller över hunden så att den skadar sig är TILLRÄCKLIGT mycket för att det absolut inte behöver vara något fel på hunden eller mattens ledarskap över den. Däremot visar då föräldrarna på väldigt dåligt ”ledarskap” över sitt barn som de tydligen låter härja runt vilt bland hundarna.

 

Det är så förbannat tröttsamt när man är på klubben och ett gäng ungar springer vind för våg, man ska banne mig på en hundklubb våga ha med sin hund utan att vara orolig över att något ska hända för att föräldrarna inte har koll för det är föräldrarna som ska se till att barnen inte blir hundbitna.
Och fy för den lede för att sen skapa världens ”headhunting” efter att själv ha gjort bort sig så.

 

Herregud om en del kunde få lite mer vett i skallen och inse vad en hund egentligen är för något.
TAck gode gud ändå för att de finns de inom media som har en något klarare syn på det hela
http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/kulturkritik/article1203727/Hundliv---och-dod.html


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt